Costas Luxury Villas

Roger-Scheffer

"Costas Luxury Villas heeft maar één doel voor ogen.....Onze cliënten helpen de juist keuze te maken"

Roger Scheffer

Roger-Scheffer

Over Costas Luxury Villas

Roger Scheffer, eigenaar van Costas Luxury Villas:


Spanje is mijn favoriete (vakantie)land. Als tiener en twintiger heb ik veel door Spanje gereisd en fantaseerde ik over een prachtig huis aan zee. Ook later met onze kinderen gingen wij zeker ieder jaar ook naar Spanje met vakantie. Steeds kwamen daar de gedachten.. “Wat zou het mooi zijn om een eigen plek in Spanje te hebben en daar met familie en vrienden van te genieten”. Eind 2016 hebben wij de knoop doorgehakt en met de familie een mooi vakantiehuis gekocht. Wat een feest om gezamenlijke herinneringen te creëren waarbij de plek verbindt en versterkt !


Achtergrond

Ik spreek goed Spaans (studie en werk) en besloot om zelf lokaal een hypotheek af te sluiten en de juridische invulling van de aankoop van het huis direct met de advocaat af te stemmen. Een leerzaam en leuk traject. Ik heb een financieel economische achtergrond (UvA) en ruime ervaring met het verstrekken van hypotheken (ING Vastgoed Financiering). De laatste 10 jaar ben ik actief in de verhuur van vakantiewoningen en vakantieparken.


De beste dienstverlening

Vanuit deze achtergrond en enthousiasme voor Spanje is Costas Luxury Villas ontstaan. Wij willen de beste aankoopmakelaar zijn. Met de beste persoonlijke service en met maar één doel voor ogen. Onze cliënten helpen de goede keuzes te maken.


Aankoopmakelaar

Costas Luxury Villas is een Nederlandse aankoop makelaar.

Wij helpen geïnteresseerde kopers van vakantiehuizen in Spanje bij het selecteren en kopen van het juiste huis. Wij regelen voor onze cliënten indien gewenst ook een hypotheek. Wij beoordelen graag voor u de bouwkundige staat van het vakantiehuis en we begeleiden de uiteindelijke aankoop door ook vooraf de juridische context goed te doorgronden. Zo voorkomen we problemen achteraf en zorgen we ervoor dat de aanschaf van uw vakantiehuis van begin af aan direct bijzonder plezierig verloopt. 

 

Nederlands

Costas Luxury Villas is gevestigd in Amsterdam. Dit vertaalt zich in makkelijk contact en korte lijnen. Dat heeft vooral in de periode van de eerste selectie veel voordelen. Natuurlijk zijn wij ook veel in Spanje en zijn we er om samen mogelijke huizen ter plaatse te bekijken. Na de bezichtigingen is het prettig dat de onderlinge afstand klein is en we zo gemakkelijk kunnen assisteren bij de volgende stappen.

 

Wij werken persoonlijk en op maat.  


Voor ons telt alleen het belang van de cliënt.

Onze Fee

Wij werken modulair en transparant. Een groot deel van onze fee wordt veelal betaald door een provisie van de verkopende partij. Dat is in Spanje gebruikelijk. Wij zijn graag transparant over onze fee naar onze cliënten. De uiteindelijke kosten zijn uiteraard ook afhankelijk van de dienstverlening en de partners die we inschakelen. Tijdens de gezamenlijke oriëntatie bespreken we graag alle mogelijkheden en welke kosten en diensten gewenst zijn. Transparant en in overleg. Voor ons telt alléén het belang van de cliënt.

Cala-Figuera-Mallorca

Cala-Figuera-Mallorca

Onze Diensten

Selectie

Vind je droomhuis met Costas en de juiste (lokale) partners. Meer keuze en een betere onderhandelingspositie

Hypotheek

Indien gewenst helpen we je met het realiseren van een passende hypotheek


Bouwkundige Inspectie

Op verzoek schakelen we experts in die de technische staat van het huis controleren

Aankoop

Grondig juridisch vooronderzoek en begeleiding bij de aankoop voorkomt verassingen achteraf.

Anderen over ons 

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Beste manier van selecteren

"Door samen met Costas ter plaatse te zijn en alle opties te zien kwam ik tot nieuwe inzichten. Met name over mijn eigen wensen en verwachtingen".

Bart - Costa Brava

Goed kijken, luisteren en blijven zoeken

"Costas heeft mij perfect geholpen door consistent door te zoeken en door te vragen. Nu hebben we het vakantiehuis waar we lang van droomden".

Simone - Costa Blanca